Zakończenie akcji „Licytuj dobro"

Akcja charytatywna „Licytuj Dobro” zorganizowana przez naszą fundację dobiegła końca!

Za cel postawiliśmy sobie pomoc podopiecznym Domu Pomocy Społecznej w Niedabylu. Mieszkańcami domu są nie tylko osoby starsze, ale także dzieci zmagające się z różnymi niepełnosprawnościami. Wszystkie osoby, to osoby samotne, które mogą liczyć tylko na swoich opiekunów z DPS-u oraz pomoc tych, dla których ich los nie jest obojętny.

Wiemy, że osób „dobrego serca” jest bardzo dużo, dlatego postanowiliśmy akcją „Licytuj dobro” połączyć tych, którzy potrzebują z tymi, którzy chętnie się podzielą.

Przedmioty ofiarowane przez znane osoby ze świata kultury, sportu i show-biznesu były licytowane na Allegro Charytatywni, a dochód z akcji został przekazany na zakup sprzętu rehabilitacyjnego, tak niezbędnego i wyczekiwanego przez mieszkańców DPS-u.

Tym sposobem wszyscy uczestnicy akcji przyczynili się do zwiększenia komfortu ich życia, za co serdecznie dziękujemy!

Zobacz film

Do kogo trafiła pomoc dzięki akcji "Licytuj dobro"

Przedmioty, które były wystawione w aukcjach:

• Komplet bluzka i spodnie od Doroty Goldpoint Komplet bluzka i spodnie od Doroty Goldpoint
  • Komplet bluzka i spódnico spodnie od Doroty Goldpoint Komplet bluzka i spódnico spodnie od Doroty Goldpoint
  • Welurowa suknia wieczorowa od Doroty Goldpoint Welurowa suknia wieczorowa od Doroty Goldpoint
  • Książka z podpisem alpinisty Adama Bieleckiego Książka z podpisem alpinisty Adama Bieleckiego
  • Książka z podpisem coach Kamili Rowińskiej Książka z podpisem coach Kamili Rowińskiej
  • Książka Książka "Jak rozmawiać z chłopem jełopem" Grzegorza Kordka
  • Płyta Leo Pik z podpisem Płyta Leo Pik z podpisem
  • Płyta The Best of zespołu Golec uOrkiestra + kalendarz Płyta The Best of zespołu Golec uOrkiestra + kalendarz
  • Płyta z podpisem Filipa Jaki (JKey) Płyta z podpisem Filipa Jaki (JKey)
  • Trzy książki Stanisława Michalkiewicza z podpisem Trzy książki Stanisława Michalkiewicza z podpisem
  • Zestaw od Doroty Szelągowskiej Zestaw od Doroty Szelągowskiej
  • Zestaw zdjęć z podpisami znanych polskich skoczków Zestaw zdjęć z podpisami znanych polskich skoczków

Dziękujemy wszystkim darczyńcom, za ofiarowane przedmioty na licytację oraz wszystkim osobom, które wzięły udział w aukcjach w ramach akcji „Licytuj Dobro”.